Wist je dit ?

DWTonline 13/03/2009
De programma's Sky Odo van de dag en Terugblik (op het wereld gebeuren) van Sky Radio is een kopie van Sranan Odo en Vandaag in het Verleden van Radio 10.De Boom Boom Beats Fun Party met topacts Xpress en Sabroso uit Nederland die op 7 maart in het NIS werd gehouden was drukker dan het Boogie Woogie/ Phagwa Show met Dil E Nadan uit Trinidad en Soundtronics uit Nederland die de dag ervoor in de zelfde hal werd gehouden.

Mantje's House Band, Eugi's Music Factory EMF en New Occasion onder leiding Eduard Kasimoen gaan dit jaar naar Nederland voor het geven van enkele optredens. Mantje's House Band vertrekt in april, New Occasion in september en Eugi's Music Factory EMF in November J

o-Ann & Philla hebben een nieuwe song. Het nummer heet "Yah Yah Faya" en is de eerste single van de nieuwe cd van het dancehall duo dat vorig jaar hun grote doorbraak maakte met Kar' mi Nen. Op de nieuwe cd die 10 nummers zal bevatten, zingt Jo-Ann een duet met Booster, Philla met Damaru en Piani man die hem heeft ontdekt. ook de achtergrondzangeressen Vanessa en Angel verlenen hun bijdrage aan de schijf. Jo-Ann wordt op 30 april 25 jaar.

De ondernemer Barodjie Kertosentono en muziekliefhebber van Nickerie is morgen, zaterdag, jarig. Hij wordt 65 jaar oud. Speciaal voor zijn verjaardagsfeest dat in de Nickerie Tennisclub wordt gehouden laat hij de showband The Tracks van Nederland dat uit Indonesiers bestaat en de Indonesische zangeres Melanie halen.

Ray Neiman die op 28 december een geweldige show in de Anthony Nesty Sporthal gaf, kan terug komen voor een tweede optreden. Neiman, bekend om hits als Viens, money can't buy love, maakte veel indruk met zijn show; alleen was de opkomst slecht.

Duane Stephenson is geen one hit wonder. Naast August Town die door de radio stations in Suriname tot een grote hit is gemaakt bevat zijn cd heel veel mooie liederen waaronder Cottage in Negril, Misty Mornin en Fairy Tale.

De nieuwe plaat van Joggaman Meredhil feat. J.To doet het heel goed op Radio Garudo. Van Joggaman is een Best of Joggaman "All In One" met al zijn hits Cd op de markt verschenen. .

 
Free Joomla Templates by JoomlaShine.com