T-Vice

De groep T-Vice heeft de halve wereld al afgereisd en in de zomer van 2009 is de eer aan Nederland.

Binnenkort meer nieuws hierover.
 
Gerald Kebreau Bas Gitaar Geboren op 18 Juni 1971 in Washington DC maar opgegroeid in Haiti tot zijn 19e. Hij kwam in kontakt met de jongens toen Robert Martino van Top Vice hem vertelde dat de jongens geinteresseerd waren in hem als basgitarist.
Reynaldo Martino a.k.a Maestro The Best Maestro Geboren op 11 Mei 1978 Reynaldo die (BabyRey) genoemd wordt is geboren en getogen in Haïti. Hij is geen onbekende in de muziekwereld. Hij staat op het podium zo lang als je kan bedenken. Hij kreeg zijn liefde voor de muziek uit inspiratie van zijn vader Robert Martino van Top Vice.
 
 
James Cardozo - Zanger Geboren op 7 Januari 1973. James ontmoette Roberto en Reynaldo meer dan veertien jaar geleden en zijn nogsteeds goede vrienden. Hij heeft 16 jaar in New York gewoond voordat hij naar Miami verhuisde. Je kan hem tegen komen bij een plaatselijk ziekenhuis waar hij vrijwilligerswerk doet als fysiotherapeut. Iets wat hij echt graag doet.
Roberto Martino Geboren op 13 Juni 1975 Voorzanger en Gitarist Roberto is geboren in Haiti opgegroeid in de muziek. Hij realiseerde zich toen hij 9 was dat hij gitaar wilde spelen. Hij kreeg zijn eerste gitaar toen hij 10 was. Zijn eerste ervaring op het podium was samen met zijn vader die in de groep Top vice speelde. Roberto is begonnen met zingen op zijn 14e.
 
U kunt vast genieten van een voorproefje van hun muziek.
 
Free Joomla Templates by JoomlaShine.com