DERENZO

Biografie DERENZO

Derenzo Loyd Sumter geboren op 16 juli 1983 te Amsterdam (Nederland), Afkomstig uit een muzikale familie van 8 kinderen. Zijn vader en zijn moeder speelden een rol in Derenzo’s interesse in muziek. 

Op jonge leeftijd hield Derenzo al van muziek, hij zong en danste altijd met de muziek mee die zijn moeder op had staan tijdens het schoonmaken. Hij hield er van om te zingen in de badkamer, tijdens het eten en vooral in de keuken. Op school werd hij altijd door de docenten uit de klas gestuurd omdat hij altijd ging zingen tijdens de les uren. Er waren geruchten dat de docenten tijdens besprekingen zeiden dat muziek een slechte invloed had op Derenzo. 

Op zijn 14e begon Derenzo muziek serieus te nemen en zijn netwerk te verbreden.

Hij leerde zichzelf zangtechnieken aan waarbij hij uren alleen op zijn kamer zat met muziek van zijn grootste idool Michael Jackson en ook luisterde hij naar Boyz II men, Dru hill, Sisqo Whitney Houston, Mariah Carey, Stevie Wonder en nog vele andere. Derenzo ontdekte dat hij nog een talent had...hij kon ook zijn eigen liedjes schrijven en componeren. Op een gegeven moment begon Derenzo overal te zingen en toen bleek zijn talent te worden erkend.

In zijn buurt Slotervaart/Overtoomse veld (Amsterdam) werd hij snel bekend als ‘’die ene zanger van de buurt’’. 

Read more...

 

Page 4 of 6

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com