Damaru klaar om Nederland weer te gaan veroveren

dWTonline 13/05/2011
Damaru is helemaal klaar om met zijn nieuwe single ‘Als Jij Lacht’ opnieuw de Nederlandse hitparades te bestormen. De single werd afgelopen woensdag samen met videoclip in het koude land gepresenteerd. “Het wordt weer Damaru deze zomer in Nederland”, reageert hij. “Ik ben er helemaal klaar voor.”

“We willen de mensen opvrolijken. Lachen is heel belangrijk in het leven”, zegt Damaru. “Als jij lacht verdwijnen mijn zorgen als sneeuw voor de zon”, luidt een zin uit het lied. De 24-jarige Damaru loopt vrolijk door Surinaamse straten, terwijl hij zingt over de kracht van een glimlach. 'Als Jij Lacht' staat op het nieuwe album van Damaru dat eind juni uitkomt.In de clip zijn zijn moeder en dochtertje te bewonderen. Chantal Cadogan van ABC televisie is ook te zien. ‘Als jij lacht’ wordt gebruikt in de komische Autodrop-reclame voor de Zoete Waggies. Damaru gaat zijn 25ste verjaardag op 2 juli groots vieren. Hij heeft plannen om die dag een concert met Nederlandse r&b-groep Re-Play in de Anthony Nesty Sporthal weg te geven.

 

Wesje overleden na verkeersongeval

PARAMARIBO/CORONIE – De bekende komediant Steven Westmaas, meer bekend als Wesje, is vanmiddag bij een verkeersongeval te Coronie overleden.
Samen met hem waren er enkele andere personen, onder wie Marlon Stuart, bekend als de danser Turbo. Ook hij heeft het leven gelaten.
Het kindje van Westmaas en zijn echtgenote, alsook een mede passagier Julio Wesenhagen, hebben het ongeval overleefd. Van onze correspondent uit Nickerie en Coronie verneemt GFC nieuws dat de Mitsubishi Pajero waarin het gezelschap zat ter hoogte van kilometer 103 in Coronie, vermoedelijk een klapband heeft gekregen en tegen een elektriciteitsmast is aangereden.
Vervolgens is het voertuig in een trens terechtgekomen. Het gezelschap was op weg naar Nickerie waar zij dit weekend een optreden zouden verzorgen in het Cultureel Centrum Nickerie. Nadere details volgen.

BRON: GFC nieuws

 

Page 5 of 10

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com